neu
trans banner
acasa
trans trans trans trans
trans trans
trans DATE DE CONTACT
trans INTERNATIONAL
trans FORMULAR
trans trans trans trans
trans trans
trans PRODUSE
trans trans trans
trans trans
trans CERTIFICARI
trans CATALOG
trans MAGAZIN ONLINE
trans trans trans
trans trans
trans ISTORIE
trans MANAGEMENT
trans PARTENERI
trans trans trans
trans trans
trans WALLPAPER
trans trans
logo Istoric Traditie Primele produse einszett de curatare si ingrijire pentru masini au fost produse inca din 1936, in Köln si au fost comercializate de acolo.
Initial, se producea in principal ceara si pasta de lustruit pentru masini. O calitate remarcabila a produselor si servicii rapide si de incredere pentru clienti, alaturi de preturile competitive, au asigurat rapid o reputatie excelenta si cereri specifice pentru produsele noastre.
einszett ofera atat profesionistilor cat si publicului amator produse de calitate pentru ingrijire manuala si automata a masinilor. einszett va ofera de asemenea un parteneriat care va furnizeaza puncte de loialitate, pentru ca ceea ce este important pentru dumneavoastra reprezinta prioritatea nr 1 pentru noi!
Un plus in performanta produselor Eficienta costurilor produselor einszett se bazeaza pe concentratia ridicata a lor, care faciliteaza o rata a dilutiei ridicata, oferind in acelasi timp eficienta maxima si ingrijire pentru vehicul. Un plus in ingrijirea pe termen lung Datorita calitatii uniforme produsele einszett pentru ingrijirea masinii au o contributie majora la mentinerea valorii unei masini. Produsele sunt concepute pentru a se potrivi unul cu celalalt si a indeplini un program de ingrijire 24/24. Un plus in atentia acordata mediului Calitatea materialelor brute si componentele moderne si naturale garanteaza un nivel al calitatii care este renumit in bransa. Economic de folosit, produsele noastre garanteaza rezultate perfecte. Un plus in siguranta Cu einszett puteti conta pe siguranta produselor asa cum fac multi dintre clientii nostri, care apreciaza produsele noastre speciale, pe care le catalogheaza drept usor de folosit si un raspuns la problemele lor. Veniti la noi. Vom fi fericiti sa incepem afaceri cu dumneavoastra oricand!