neu
trans banner
acasa
trans trans trans trans
trans trans
trans DATE DE CONTACT
trans INTERNATIONAL
trans FORMULAR
trans trans trans trans
trans trans
trans PRODUSE
trans trans trans
trans trans
trans CERTIFICARI
trans CATALOG
trans MAGAZIN ONLINE
trans trans trans
trans trans
trans ISTORIE
trans MANAGEMENT
trans PARTENERI
trans trans trans
trans trans
trans WALLPAPER
trans trans
logo Produse noi
burete Burete combinat Burete combinat, insensibil la actiunea acizilor slabi si a solutiilor alcaline, uleiurilor sau petrolului. Partea aspra serveste la indepartarea insectelor fara a lasa urma de zgarieturi in urma, pe vopsea. Partea moale poate fi folosita pentru spalarea exterioarelor, curatarea interioarelor sau a tapiteriei si pentru pastrarea in bune conditii a materialelor plastice.
manusa Manusa pentru spalat, cu microfibre Manusa din micro-fibre de inalta calitate pentru o curatare fina si fara zgarieturi a suprafetelor vopsite. Poate fi, de asemenea, folosita pentru curatarea interiorului autovehiculului. Se distinge prin inalta sa calitate de absorbire a mizeriei, prafului si durata lunga de utilizare.
dispozitiv dozare Dispozitiv de dozare Dispozitiv de dozare a detergentilor lichizi pentru prevenire gresirii dozajului; dispune de protectie pentru produsele chimice. Veti avea nevoie doar de o conectare la o sursa de apa. Dispozitivele pot fi montate in serie. Dozajul dorit poate fi setat prin diferite racorduri.
gel vinil Gel vinil Pentru pastrarea pe terment lung a partilor negre de plastic de exterior. Gelul vinil este un produs special, de calitate inalta, pe baza de polimeri, cu elemente ce dau stralucire, componente adezive si alti agenti ce lasa un strat stralucitor pe partile negre de plastic sau cauciuc. Barele de protectie, vechi si decolorate, vor vor avea din nou un aspect placut.
masca Masca din microfibra, pentru polisare Masca din micro-fibra, proiectata pentru lustruire profesionala, rapida, fara zgarieturi. Poate fi utilizata peste buretele masinii de polisat, la viteza mica sau medie.
  Pentru a cumpăra online sau pentru a vizualiza mai multe produse, vă rugăm să vizitaţi magazinul nostru virtual dând click aici.